Sabtu, 30 Agustus 2014

νοιάζονται για το πώ

Αν θέλετε να είναι το νούμερο ένα στην εξυπηρέτηση πελατών, θα πρέπει να κάνει μια σειρά από πράγματα που σας κάνουν να ξεχωρίζουν από το πλήθος. Εδώ είναι 7 τρόποι που θα σας βάλει στην κορυφή.

<b> 1. Roll Out The Red Carpet Για Όλους. </ b> Αν υπάρχει ένα πράγμα που οι άνθρωποι μισούν για κακή εξυπηρέτηση, αυτό είναι το να αντιμετωπίζονται διαφορετικά από τους άλλους. Τους κάνει να αισθάνονται κατώτεροι και δεύτερης κατηγορίας. Gary Ρίχτερ λέει ότι θα πρέπει να κυλήσει το κόκκινο χαλί για όλους, αλλά ιδιαίτερα εκείνοι που δεν το περιμένεις. «Λέω στους υπαλλήλους μου, αν εμείς ανοίγουμε το κόκκινο χαλί για έναν δισεκατομμυριούχο, δεν θα παρατηρήσετε ακόμη. Αν εμείς ανοίγουμε για τους εκατομμυριούχους, μπορούν να περιμένουν. Αν έχουμε να κυλήσει έξω για thousandaires, θα το εκτιμούσα. Και, αν εμείς ανοίγουμε το κόκκινο χαλί για hundredaires, θα πουν όλοι ξέρουν. "

<β> 2. Πάρτε το χρόνο να ξέρει τους πελάτες σας. </ b> Ο γρήγορος ρυθμός της σύγχρονης ζωής σε συνδυασμό με τις προόδους στην τεχνολογία έχουν θέσει από κοινού ένα μη-ανθρώπινο πρόσωπο σε ένα μεγάλο μέρος της εξυπηρέτησης των πελατών μας. Εάν μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο να επανασυνδεθεί με τους πελάτες σας one-on-one, θα χτυπήσει μια χορδή με τους πελάτες σας που θα είναι σαν ένα σερί του χρυσού. Kathy Burns θυμάται μια εποχή που οι άνθρωποι πήραν χρόνο για τη φροντίδα και να ακούσετε. "Κάποιοι από εσάς μπορεί να θυμάστε, και άλλοι μπορεί να έχουν ακούσει ιστορίες για, μια φορά στη ζωή όταν ο γιατρός θα έρθει στο σπίτι σας για να ελέγξετε για σας, αν ήταν άρρωστος. Ή ίσως έχετε ακούσει για το που πηγαίνει κάτω στο τοπικό φαρμακείο σας και να έχει ο ιδιοκτήτης σας υποδεχτούν με το όνομα και να ρωτήσω πώς κάνεις. Όχι μόνο δεν ζητούν, αλλά πραγματικά ήθελαν να γνωρίζουν την απάντηση και πήρε το χρόνο για να ακούσετε ό, τι είχε να πει. Αυτό είναι εξυπηρέτηση των πελατών - τη λήψη του χρόνου να γνωρίζουν τους πελάτες σας, πραγματικά νοιάζονται για το πώς αισθάνονται και θέλουν να κάνουν το κάτι παραπάνω για να βεβαιωθείτε ότι είστε ικανοποιημένοι ".

<b> 3. Είναι εύκολο να κάνει επιχειρήσεις με. </ b> Ένα από τα προβλήματα με τις σύγχρονες επιχειρήσεις είναι ότι τα συστήματα που χρησιμοποιούμε για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα συχνά σχεδιάζονται προς όφελος της εταιρείας και όχι τους πελάτες. Ως αποτέλεσμα, η εμπειρία του πελάτη είναι απογοητευτικό και δύσκολο. Tracey Lowrance λέει ότι αυτό πρέπει να αντιστραφεί. "Οι πελάτες αναμένουν ενιαία υπηρεσία πηγή. Οι πελάτες που δεν επιθυμούν να μεταφερθούν σε κάθε μονάδα της επιχείρησής σας για να έχετε επίλυση των προβλημάτων τους. Θέλουν να είναι σε θέση να κάνουν επιχειρήσεις με σας με το παραμικρό ποσό της ταλαιπωρίας. Θα πρέπει να είναι εύκολο να κάνει επιχειρήσεις με. "

<b> 4. Go Out Of Way σας για να βεβαιωθείτε ότι είστε ευτυχής. </ b> Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που θέλουν οι πελάτες σας από εσάς είναι μια εγγύηση ότι το προϊόν ή την υπηρεσία σας θα λειτουργήσει. Έτσι κινήσει γη και ουρανό για να βεβαιωθείτε ότι το κάνει. Bob Leduc υποδεικνύει ότι δεν πρέπει να κάνει τους ανθρώπους να πληρώνουν μέχρι να είναι απόλυ

Tidak ada komentar:

Posting Komentar